Ledimoduulit

Olemme jo vuodesta 2008 lähtien suunnitelleet ja toimittaneet ledimoduuleja massatuotantoon sekä asiakaskohtaisia erikoistuotteita vaativiin projekteihin kuten sairaaloihin, ajoneuvoteollisuuteen, turva-, sisustus- ja arkkitehtuurivalaisimiin ym. kohteisiin. Meillä on varastosta heti saatavana kymmeniä perustuotteita. Pystymme nopeasti toteuttamaan erilaisia mittatilausmoduuleja ja niiden protosarjoja.

Käytämme aina parhaita materiaaleja kuten korkean lämmönjohtokyvyn ja heijastavuuden omaavaa alumiinipiirilevyä. Nämä ominaisuudet nostavat moduulin ja valaisimen kokonaishyötysuhdetta huomattavasti. Kaikki komponentit ovat tarkoin valittuja ja täyttävät korkeat laatukriteerimme.

Pystymme toteuttamaan juuri sinun vaatimusten mukaiset ledimoduulit.

  • Värintoistoindeksit Ra80, Ra90 ja Ra95
  • Eri värilämpötilat 1850K, 2200K, 2500K, 2700K, 3000K, 3500K, 4000K, 4500K, 5000K, 6500K ja mahdolliset muut erikoissävyt
  • Tunable White ja Dim-to-Warm
  • RGB ja RGB-A
  • Moduulin muoto juuri asiakkaan tarpeen mukainen
  • Vakiovirta ja vakiojännite

Testaamme aina kaikki moduulit

Meillä on nykyisin oma mittauslaitteisto, jossa voimme mitata ledimoduulit ja valaisimet aina kahden metrin pituuteen asti. Saamme tarkat tiedot tuotteen valo- ja sähköteknisistä ominaisuuksista. Jokaisen ledimoduulin valotekniset perusominaisuudet testataan jo tuotantolinjalla ja tämän lisäksi tuotantoerästä tarkistetaan muutama mittauslaitteistolla. Tarkistamme virran, jännitteen, värilämpötilan, luumenit, hyötysuhteen, spektrin ja värintoistoindeksin. Näin voimme varmistaa, että asiakkaat saavat tasalaatuisia ja teknisten arvojen mukaisia tuotteita.

Kun käytät aLED -moduulejamme, tarjoamme sinulle valaisimesi valoteknisten arvojen tarkistuksen/mittauksen.

Alta voit lukea lisää lineaarista moduuleistamme, sekä ladata niiden datalehdet.

[btnsx id=”1320″]

Vastaa

Your email address will not be published.

Post comment